Tekkeyeni İlkokulu

WEB https://tekkeyeniilkokulu.meb.k12.tr
Adres : TEKKEYENİ KÖYÜ TEKKEYENİ KÜME EVLERİ TEKKEYENİ İLKOKULU BLOK NO: 30 SULUSARAY / TOKAT
VİZYON : Okulumuz Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı özgüven sahibi, bireysel farkları ne olursa olsun, sistemli düşünebilen teknolojiyi etkin biçimde kullanabilen insan haklarına saygılı, yaşam boyu öğrenen estetik duyguları ve yaratıcılıkları gelişmiş bireyler yetiştiren bir kurumdur.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda tüm imkanları kullanarak öğrenmeyi öğrenen, araştıran, sorgulayan, girişimci, değişim ve gelişime açık, sorumluluk bilinci gelişmiş, bireysel yetenekleri yönünde yönlendirilmiş, bilgili, becerili, özgüveni gelişmiş, kendisi ve dünyası ile barışık, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerlere sahip aydın bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 09.00 14.20